Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g938g225kcal11.3g31.9g1.9g19.7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g12g54kcal0.1g0.1g6g0g
Siirappi 66g198kcal0.1g48.7g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha188g311kcal35.6g0g18.8g0g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1605kcal95.4g166g53.6g41g
Valittu annoskoko1250g803kcal47.7g83g26.8g20.5g
Annoskoko puolitettuna625g401kcal23.9g41.5g13.4g10.3g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896