Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)767g1258kcal191.7g6.9g50.6g0g
Kananmuna kuoreton 281g401kcal35.1g0.8g28.8g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g77g99kcal3.2g3.9g7.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton51g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Voi 36g260kcal0.4g0.1g29.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)38g31kcal3.6g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4119kcal468.4g33.4g232.4g0.2g
Valittu annoskoko1250g2059kcal234.2g16.7g116.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna625g1030kcal117.1g8.4g58.1g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607