Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g796g199kcal10.3g33.4g1.6g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g318g891kcal8g11.1g89.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 106g184kcal8.1g2.4g15.9g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g30g27kcal0.9g1g2.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2602kcal54.6g95.8g217.4g0.4g
Valittu annoskoko1250g1301kcal27.3g47.9g108.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna625g650kcal13.7g24g54.4g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112