Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g217g37kcal0.9g5.4g1.3g0g
Sipuli, paistettu 174g176kcal2.2g8.5g14.3g3g
Pekoni, paistettu 304g1567kcal50g0g154.3g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g98g147kcal17.6g1.1g8.8g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 435g1435kcal8.7g13g152.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g22g159kcal0.2g0.2g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7042kcal159.2g56.4g696.6g6.2g
Valittu annoskoko1250g3521kcal79.6g28.2g348.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna625g1761kcal39.8g14.1g174.2g1.6g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776