Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g550g764kcal104.4g0g38.5g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka412g284kcal16.5g45.3g3.3g12.8g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g275g923kcal22g195.1g6g12.9g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4019kcal288.2g482.8g102g51.4g
Valittu annoskoko1250g2010kcal144.1g241.4g51g25.7g
Annoskoko puolitettuna625g1005kcal72.1g120.7g25.5g12.9g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988