Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Sipuli 46g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Rypsiöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Vesi590g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g24g21kcal0.7g0.8g1.7g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g422g105kcal5.5g17.7g0.8g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Timjami 0.8g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Chili, jauhettu (), annos 6g1.7g6kcal0.2g0.9g0.3g0.6g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g59g154kcal5.9g27.7g1.8g3g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton84g135kcal6.7g3.4g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1122kcal40.6g115.4g54.4g10.4g
Valittu annoskoko1250g561kcal20.3g57.7g27.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna625g281kcal10.2g28.9g13.6g2.6g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175