Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 696g295kcal68.3g2.8g0.7g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 453g602kcal38.2g79.7g9.1g22.6g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton52g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Rypsiöljy 24g216kcal0g0g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2282kcal215.8g171.4g68.6g47.2g
Valittu annoskoko1250g1141kcal107.9g85.7g34.3g23.6g
Annoskoko puolitettuna625g570kcal54g42.9g17.2g11.8g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698