Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g229g1011kcal17.4g153.3g36.6g9.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)73g524kcal0.1g0.1g58.2g0g
Liivatelehti, gelatiini13g44kcal10.7g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl156g94kcal5.9g7.8g3.9g0g
Maitorahka (Pirkka)520g343kcal62.4g20.8g1.6g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g31g125kcal0.2g26.8g1.6g0g
Vadelma 146g60kcal1.5g6g1.2g5.4g
Mustikka metsä- 83g37kcal0.4g5.3g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4474kcal197.2g440.2g207.2g34.6g
Valittu annoskoko1250g2237kcal98.6g220.1g103.6g17.3g
Annoskoko puolitettuna625g1119kcal49.3g110.1g51.8g8.7g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475