Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g439g483kcal100.9g0g7.9g0g
Paprika, punainen139g36kcal1.3g6.4g0.6g2.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g146g37kcal1.9g6.1g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen176g35kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Herkkusieni säilyke 105g18kcal2.2g0.2g0.3g2.5g
Ruokaöljy keskiarvo 18g162kcal0g0g18.3g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P146g88kcal1.5g6.6g5.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1758kcal220g59.8g68g20.2g
Valittu annoskoko1250g879kcal110g29.9g34g10.1g
Annoskoko puolitettuna625g440kcal55g15g17g5.1g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855