Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g681g477kcal109g0g2g0g
Purjosipuli 170g39kcal3.1g4.1g0.3g3.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.5g77kcal0g0g8.5g0g
Ruokakerma Valio 5%341g204kcal4.1g9.5g17g0g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.7g4.8kcal0.2g0.7g0g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro43g13kcal0.9g1.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1629kcal234.6g32.2g56g10.8g
Valittu annoskoko1250g815kcal117.3g16.1g28g5.4g
Annoskoko puolitettuna625g407kcal58.7g8.1g14g2.7g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968