Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali513g108kcal6.2g17.4g1g10.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 392g893kcal74.5g0g66.7g0g
Vesi91g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 6.6g14kcal2g0.4g0.5g0.1g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g60g7.2kcal0.9g0.9g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g121g410kcal2.4g3.6g43.5g0g
Kananmuna kuoreton 66g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3055kcal188.6g45g237g21.8g
Valittu annoskoko1250g1527kcal94.3g22.5g118.5g10.9g
Annoskoko puolitettuna625g764kcal47.2g11.3g59.3g5.5g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513