Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 759g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g304g118kcal2.1g27.3g0g7.9g
Sokeri 32g131kcal0g32.2g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g152g580kcal22.8g113.8g4.6g12.4g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1658kcal49.8g346.6g9.2g40.6g
Valittu annoskoko1250g829kcal24.9g173.3g4.6g20.3g
Annoskoko puolitettuna625g415kcal12.5g86.7g2.3g10.2g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970