TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)272g754kcal29.9g138.8g7.9g7.6g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)436g1215kcal78.4g0g100.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g16g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Porkkana 59g19kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Luumutomaatti pirkka, 83g75g15kcal0.5g2.9g0.2g4.5g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%119g273kcal34.4g3g14.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%218g261kcal6.3g9.8g21.8g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g16g147kcal0g0g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5392kcal300.8g319.8g322g28.6g
Valittu annoskoko1250g2696kcal150.4g159.9g161g14.3g
Annoskoko puolitettuna625g1348kcal75.2g80g80.5g7.2g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945