Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g88g528kcal18.5g5.8g47.5g0g
Soijajauhot, Soyolk66g264kcal25.7g10.6g13.2g7.9g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g322g461kcal40.3g1g33.2g0g
Leivinjauhe 29g52kcal1.5g11.1g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 26g178kcal7.1g1.8g15.3g3.2g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g235g303kcal9.8g12g23.4g0g
Fiber husk (1rkl=10g)18g1.8kcal0.3g0g0.1g14.9g
Vehnälese 26g60kcal3.5g4.1g1.2g9.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa440g1319kcal101.1g0g101.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6330kcal415.6g92.8g470g72g
Valittu annoskoko1250g3165kcal207.8g46.4g235g36g
Annoskoko puolitettuna625g1583kcal103.9g23.2g117.5g18g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035