Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 33g288kcal0g0g32.6g0g
Kesäkurpitsa380g65kcal1.5g9.5g2.3g2.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g652g132kcal3.9g24.8g2g9.1g
Aurajuusto185g628kcal37g0g53.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2228kcal84.8g68.6g181g23.6g
Valittu annoskoko1250g1114kcal42.4g34.3g90.5g11.8g
Annoskoko puolitettuna625g557kcal21.2g17.2g45.3g5.9g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569