Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g168g1481kcal0g0g167.5g0g
Kookosrasva 100 % 348g3085kcal2.8g0g347.6g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton161g516kcal37.2g16.9g33.5g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g193g425kcal8.9g94.7g1.4g77.3g
Manteli 129g794kcal31g8.5g69.6g9.3g
Saksanpähkinä 45g307kcal6.6g1.5g29.4g7.2g
Hasselpähkinä 32g208kcal4.5g1.1g19.7g5.6g
Rusina 174g509kcal4.9g104.6g0.9g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g14647kcal191.8g454.6g1339.2g232.6g
Valittu annoskoko1250g7324kcal95.9g227.3g669.6g116.3g
Annoskoko puolitettuna625g3662kcal48g113.7g334.8g58.2g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.2g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201