Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 694g125kcal3.9g17.4g2.8g4.9g
Tomaatti, tuore417g85kcal2.5g15.8g1.2g5.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa139g417kcal31.9g0g31.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1253kcal76.6g66.4g71.8g21.4g
Valittu annoskoko1250g627kcal38.3g33.2g35.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna625g313kcal19.2g16.6g18g5.4g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480