Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)119g32kcal1.6g5.7g0.2g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha716g1188kcal136g0g71.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 239g316kcal6.3g7.6g28.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu81g102kcal8.9g0.2g7.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka36g29kcal1.2g6.8g0.4g0.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Kaurahiutale 48g179kcal6.9g27.2g3.5g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3725kcal323.2g99.6g223.6g17.6g
Valittu annoskoko1250g1863kcal161.6g49.8g111.8g8.8g
Annoskoko puolitettuna625g931kcal80.8g24.9g55.9g4.4g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897