Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu162g204kcal17.8g0.5g14.6g0g
Sokeri 180g731kcal0g179.9g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste180g1333kcal0g0g147.7g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g54g184kcal7g36.5g0.9g2.9g
Tattarijauho, Myllynparas360g1225kcal46.8g243.2g6.1g19.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.2g29kcal0g7.1g0g0g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Rice Dream, riisimaito90g42kcal0.1g8.5g0.9g0.1g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g203g69kcal1g13g1.2g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7681kcal146.8g987.6g342.8g57.8g
Valittu annoskoko1250g3841kcal73.4g493.8g171.4g28.9g
Annoskoko puolitettuna625g1920kcal36.7g246.9g85.7g14.5g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228915