Lämpimät leivättömät leivät

Viipaloi kesäkurpitsa vaakasuunnassa, asettele tasaiset siivut uunipellille tai vuokaan
lado päälle tonnikalaa ja ripottele hiukan pizzamaustetta.

lisää siivut juustoa ja pyöreät kurpitsan ulkosiivut "kanneksi"
Laita vielä toiset siivut juustoa.

200-asteiseen uuniin siksi aikaa että kurpitsat pehmenevät ja juusto sulaa kauniisti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 654g118kcal3.7g16.3g2.6g4.6g
Tonnikala öljyssä 379g719kcal102.7g0g34.1g0g
Edam 17%218g595kcal61g4.4g37g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2863kcal334.8g41.4g147.4g9.2g
Valittu annoskoko1250g1431kcal167.4g20.7g73.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g716kcal83.7g10.4g36.9g2.3g
Arvot/100g100g115kcal13.4g1.7g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229204