Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 132g956kcal1.6g0.5g107.1g0g
Sokeri 90g364kcal0g89.5g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl14g18kcal1.8g0g1.1g0g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 206g705kcal20.9g143.9g2.5g7.2g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g248g124kcal2.5g29.7g2.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl105g358kcal2.1g3.2g36.9g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g264g171kcal29g11.1g0.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 42g27kcal1.3g2g1.5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.1g0.5kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl116g151kcal15.2g0.3g9.6g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 17g64kcal0.9g14.1g0.2g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g42kcal0g10.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5979kcal151.2g613.8g324.4g15g
Valittu annoskoko1250g2989kcal75.6g306.9g162.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna625g1495kcal37.8g153.5g81.1g3.8g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508