Mahnun kanakeitto

1. Paista kanat öljyssä kattilan pohjalla.

2. Lisää vesi ja kanaliemikuutiot.

3. Kun vesi on alkamassa kiehua, lisää perunasipulisekoitus.

Anna lämmetä ja lisää sulatejuusto.

4. Kun juusto on sulanut, ruoka on valmista.

Itse annan keiton porista ~40 minuuttia, jolloin perunat ja sipulit hajoavat keittoon ja keitto on pehmeätä.

Mausta mielesi mukaan timjamilla, kurkumalla ja curryllä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3630 grammaa

Kukkoruusti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria276g397kcal44.1g6.9g20.4g0g
Vesi482g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.9g18kcal0.9g0.8g1.2g0g
Apetit peruna-sipuli-sekoitus 500 g344g234kcal5.5g51.3g0.3g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g138g220kcal24.8g0g13.8g0g
Oliiviöljy 3.4g31kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1799kcal150.6g118g78.2g0g
Valittu annoskoko1250g900kcal75.3g59g39.1g0g
Annoskoko puolitettuna625g450kcal37.7g29.5g19.6g0g
Arvot/100g100g72kcal6g4.7g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232984