Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore305g31kcal1.8g5.2g0.3g2.1g
Tomaatti 381g87kcal2.1g13.1g1.1g5.3g
Paprika keltainen 259g78kcal2.4g13.2g0.5g5.2g
Fetajuusto Apetina 8 %152g229kcal24.4g0g12.2g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g152g404kcal42.7g0g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1656kcal146.8g63g80g25.2g
Valittu annoskoko1250g828kcal73.4g31.5g40g12.6g
Annoskoko puolitettuna625g414kcal36.7g15.8g20g6.3g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720