Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 281g964kcal28.6g196.7g3.4g9.8g
Vesi173g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g43g389kcal0g0g43.2g0g
Leivinjauhe 8.6g15kcal0.4g3.3g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 346g490kcal79.1g0g19.1g0g
Sipuli, paistettu 43g44kcal0.6g2.1g3.5g0.7g
Valkosipuli 6.9g7.5kcal0.5g1.1g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 86g15kcal1.8g0.2g0.3g2.1g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g173g622kcal48.4g3.3g45g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix86g43kcal1.3g8.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5184kcal321.6g431g230g26.2g
Valittu annoskoko1250g2592kcal160.8g215.5g115g13.1g
Annoskoko puolitettuna625g1296kcal80.4g107.8g57.5g6.6g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921