Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 344g83kcal6.2g7.6g1g7.9g
Parsakaali brokkoli 344g121kcal15.9g6.7g1g8.6g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton275g297kcal62.2g0g5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 138g238kcal10.5g3.2g20.6g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl138g468kcal2.8g3.7g49.5g0g
Oliiviöljy 10g85kcal0g0g9.6g0g
Oliiviöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2625kcal195.2g42.4g178.2g33g
Valittu annoskoko1250g1313kcal97.6g21.2g89.1g16.5g
Annoskoko puolitettuna625g656kcal48.8g10.6g44.6g8.3g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315