Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 114g73kcal3.4g3.9g4.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1136g719kcal34.1g54.5g39.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1583kcal75g116.8g88.4g0g
Valittu annoskoko1250g792kcal37.5g58.4g44.2g0g
Annoskoko puolitettuna625g396kcal18.8g29.2g22.1g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244131