Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 196g34kcal3.6g0.8g1g3.7g
Chili paprika punainen70g28kcal1.4g6.3g0g0g
Maissi jyvät 155g223kcal4.4g39.7g3.7g5.7g
Fetajuusto, Milbona78g219kcal15.6g0.4g17.2g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g235g178kcal12.4g40.8g0.9g10.6g
Kana 235g442kcal47.5g0g28.2g0g
Valkosipuli 2.7g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g157g47kcal3.1g11g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 4.7g25kcal0g0g2.8g0g
Chilikastike, Felix117g117kcal2.3g24.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2633kcal181g248g108g40.2g
Valittu annoskoko1250g1317kcal90.5g124g54g20.1g
Annoskoko puolitettuna625g658kcal45.3g62g27g10.1g
Arvot/100g100g105kcal7.2g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361