Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.2g0g
Sokeri 77g311kcal0g76.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g676kcal0g0g75.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g601g204kcal1.2g42.7g1.8g10.8g
Vehnäjauho puolikarkea 117g402kcal11.9g82g1.4g4.1g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Maito, Kevyt180g83kcal5.8g8.7g2.7g0g
Leseseos (3 viljan)60g153kcal10g20.4g3.7g18g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g38kcal0.4g8.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4242kcal83.8g532.4g190.6g65.8g
Valittu annoskoko1250g2121kcal41.9g266.2g95.3g32.9g
Annoskoko puolitettuna625g1061kcal21g133.1g47.7g16.5g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109