Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%1196g2644kcal209.3g0g203.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 54g38kcal0.7g6.1g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5362kcal420g12.2g408g4.2g
Valittu annoskoko1250g2681kcal210g6.1g204g2.1g
Annoskoko puolitettuna625g1341kcal105g3.1g102g1.1g
Arvot/100g100g215kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118