Curry-porkkanapata

Vanha painovartijoiden resepti, jota teen aina ulkomuistista.

Alkuperäisessä reseptissä oli paprikaa ja tonnikalaa mukana, joita en ikinä laita tähän ruokaan.

Minusta parempi näin :)
Öljyä pataan ja sinne 2-3 tl curryä hautumaan, lisää sipulit silputtuna, kuullota sipuleita, lisää porkkanaraaste, tomaattimurska, kasvisliemikuutiot, ehkä vähän vettäkin.

(Suolaa maun mukaan lisäksi) Anna hautua kypsäksi ja laita lopuksi jotain hapanmaitotuotetta sekaan, maustamaton jogurtti alkuperäisessä ohjeessa.

Pata vain paranee sen seistyä jääkaapissa.

Syön yleensä tätä riisin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1801 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl31g281kcal0g0g31.2g0g
Sipuli (kuorittu)139g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Porkkanaraaste 200g694g187kcal4.2g36.8g1.4g17.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow18g47kcal1.8g1.8g3.6g0.3g
Tomaattimurska 347g102kcal1.9g18.4g0.7g6.6g
Rahka, rasvaton (Ehrman), annos 250g21g12kcal2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1334kcal23.4g129.2g74.4g53.4g
Valittu annoskoko1250g667kcal11.7g64.6g37.2g26.7g
Annoskoko puolitettuna625g334kcal5.9g32.3g18.6g13.4g
Arvot/100g100g53kcal0.9g5.2g3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251283