Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 25g216kcal0g0g24.5g0g
Sipuli 188g57kcal2.4g9g0.4g3.2g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g377g433kcal82.8g0g9.4g0g
Tomaattimurska 377g111kcal2.1g20g0.8g7.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 13g9kcal0.2g1.5g0.2g0.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%145g232kcal3.9g3.9g21.7g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 126g25kcal0.9g3.8g0.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2167kcal184.6g76.4g114.2g26.4g
Valittu annoskoko1250g1083kcal92.3g38.2g57.1g13.2g
Annoskoko puolitettuna625g542kcal46.2g19.1g28.6g6.6g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251368