Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g318g134kcal0g29.9g0.3g8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala12g33kcal2.3g0.6g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 743g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 142g313kcal24.8g0g24.1g0g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g982kcal55g64.4g53.6g17.2g
Valittu annoskoko1250g491kcal27.5g32.2g26.8g8.6g
Annoskoko puolitettuna625g246kcal13.8g16.1g13.4g4.3g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511