Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 151g42kcal1.8g6.1g0.3g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g114g217kcal18.3g0.6g16g0g
Vesi, vesijohtovesi 761g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka26g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Lehtiselleri 7.8g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g132g79kcal2g17.2g0.1g1.2g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g726kcal45.8g57.4g33.2g13g
Valittu annoskoko1250g363kcal22.9g28.7g16.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna625g182kcal11.5g14.4g8.3g3.3g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472