Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha554g920kcal105.3g0g55.4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g347g121kcal3.5g22.5g1.7g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta42g150kcal5.4g29.1g0.9g1.5g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2463kcal233.2g116.6g116.6g6.4g
Valittu annoskoko1250g1232kcal116.6g58.3g58.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna625g616kcal58.3g29.2g29.2g1.6g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585