Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 422g452kcal97.6g0g6.3g0g
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g106g30kcal0.6g6.3g0.2g2.6g
Kesäkurpitsa zucchini 106g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Sipuli 106g32kcal1.3g5.1g0.2g1.8g
Paprika keskiarvo 106g30kcal1g4.5g0.4g2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka106g12kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g27kcal1.4g1.3g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 106g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 106g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g57g34kcal3g5.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1449kcal219.8g63g30.6g21.4g
Valittu annoskoko1250g725kcal109.9g31.5g15.3g10.7g
Annoskoko puolitettuna625g362kcal55g15.8g7.7g5.4g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872