Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 118g853kcal1.4g0.5g95.6g0g
Ruisjauho Pirkka177g538kcal17.1g107.6g3.5g26.5g
Vehnälese, Liperin mylly118g168kcal17.6g10.6g6.5g64.7g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima235g918kcal68.2g0g70.6g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g118g111kcal20.8g0.1g2.9g0g
Paprika punainen 59g17kcal0.6g2.6g0.2g1.1g
Purjosipuli 59g14kcal1.1g1.4g0.1g1.2g
Ranskankerma, Milbona118g342kcal2.7g3.5g35.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 118g388kcal2.4g3.5g41.2g0g
Kananmuna kuoreton 97g139kcal12.1g0.3g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6976kcal288g260.2g531.6g187g
Valittu annoskoko1250g3488kcal144g130.1g265.8g93.5g
Annoskoko puolitettuna625g1744kcal72g65.1g132.9g46.8g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733