Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g388g775kcal77.5g0g50.4g0g
Oliiviöljy 6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)12g81kcal0.1g0.1g9g0g
Perunasipulisekoitus 500g194g132kcal3.1g28.9g0.2g0g
Suolapähkinä 5.3g32kcal1.3g0.5g2.6g0.4g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow630g252kcal13.2g42.9g2.5g18.9g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2742kcal193g146.8g149.4g38.6g
Valittu annoskoko1250g1371kcal96.5g73.4g74.7g19.3g
Annoskoko puolitettuna625g686kcal48.3g36.7g37.4g9.7g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722