Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha406g673kcal77g0g40.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g71g53kcal3.2g9.2g0.1g0g
Vesi253g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 122g37kcal1.1g6.2g0.2g2.4g
Paprika punainen 122g36kcal1.1g5.5g0.5g2.3g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 51g55kcal4g8.3g0.3g1.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Mustapippuri 3g8.5kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Herkkusieni säilyke 101g17kcal2.1g0.2g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1868kcal182.8g72.4g89g21.8g
Valittu annoskoko1250g934kcal91.4g36.2g44.5g10.9g
Annoskoko puolitettuna625g467kcal45.7g18.1g22.3g5.5g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437