Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g422g424kcal87.3g0g19g0g
Vesi, vesijohtovesi 176g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 211g61kcal2.1g9.7g0.6g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g176g49kcal1.1g10.5g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)141g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Valkosipuli 6.2g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)11g44kcal0.7g6.5g1.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g16g12kcal1.2g1.5g0.1g0g
Punaviini 70g50kcal0.2g0.1g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Soijakastike 7g4.2kcal0.4g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1511kcal191g74.6g58g22.4g
Valittu annoskoko1250g756kcal95.5g37.3g29g11.2g
Annoskoko puolitettuna625g378kcal47.8g18.7g14.5g5.6g
Arvot/100g100g61kcal7.6g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614