Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 524g119kcal2.9g18.1g1.6g7.3g
Sipuli (kuorittu)115g31kcal1.5g5.5g0.2g2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g31g283kcal0g0g31.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.1g5.3kcal0.3g1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore157g16kcal1.7g1.3g0.3g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 419g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g909kcal12.8g51.8g67g21.8g
Valittu annoskoko1250g454kcal6.4g25.9g33.5g10.9g
Annoskoko puolitettuna625g227kcal3.2g13g16.8g5.5g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839