Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g244g415kcal48.8g0g24.4g0g
Voi 32g235kcal0.4g0.1g26.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g136kcal4g27.8g0.5g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 366g0kcal0g0g0g0g
Voi 34g248kcal0.4g0.1g27.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 305g130kcal10.3g14.6g3.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima107g416kcal31g0g32g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras122g427kcal15.9g85.4g1.8g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4014kcal221.6g256g231.8g10.2g
Valittu annoskoko1250g2007kcal110.8g128g115.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna625g1003kcal55.4g64g58g2.6g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594