Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 680g189kcal8.1g27.6g1.4g14.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)10g28kcal0.9g1.8g1.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g136g38kcal0.8g8.1g0.3g3.4g
Paprika punainen 54g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow193g164kcal8.9g28.9g1g9.6g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)177g71kcal3g14.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1011kcal44.4g166.6g10g56.6g
Valittu annoskoko1250g505kcal22.2g83.3g5g28.3g
Annoskoko puolitettuna625g253kcal11.1g41.7g2.5g14.2g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910