JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)197g443kcal11.8g78.7g9.8g3.9g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g69g63kcal1g13.9g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa289g868kcal66.6g0g66.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 694g1538kcal121.5g0g118.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5822kcal401.8g185.2g389.6g7.8g
Valittu annoskoko1250g2911kcal200.9g92.6g194.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna625g1456kcal100.5g46.3g97.4g2g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075