Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)566g765kcal113.3g0.6g34g0g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl420g357kcal5.9g18.5g29.4g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g29kcal1.1g4g0.3g2.8g
Rypsiöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3107kcal257g85.6g192g13.4g
Valittu annoskoko1250g1553kcal128.5g42.8g96g6.7g
Annoskoko puolitettuna625g777kcal64.3g21.4g48g3.4g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883