A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g436g994kcal82.8g0g74.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g182g509kcal34.5g0g40g0g
Vesi291g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka22g18kcal0.7g4.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3214kcal244.4g38.8g229.8g11.2g
Valittu annoskoko1250g1607kcal122.2g19.4g114.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna625g804kcal61.1g9.7g57.5g2.8g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306