Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl232g302kcal30.4g0.7g19.3g0g
Sokeri144g583kcal0g143.4g0g0g
Leivinjauhe8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 110g377kcal11.2g76.9g1.3g3.8g
Kuohukerma,valio,2dl177g603kcal3.5g5.3g62.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki211g118kcal17.9g10.6g0.4g0g
Sokeri 25g103kcal0g25.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Vadelma 338g139kcal3.4g13.9g2.7g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4512kcal133.6g567g171.6g32.6g
Valittu annoskoko1250g2256kcal66.8g283.5g85.8g16.3g
Annoskoko puolitettuna625g1128kcal33.4g141.8g42.9g8.2g
Arvot/100g100g181kcal5.3g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168