Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow144g407kcal25.8g91.5g1.3g14.4g
Palvikinkku HK 3%173g173kcal31.1g0.9g5.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)101g161kcal2.7g2.7g15.1g0g
Vesi721g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.7g10kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g72g20kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1565kcal121.8g203.2g45.4g33.8g
Valittu annoskoko1250g782kcal60.9g101.6g22.7g16.9g
Annoskoko puolitettuna625g391kcal30.5g50.8g11.4g8.5g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380