Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 481g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g561g114kcal3.4g21.3g1.7g7.9g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Limemehu (Tymbark), annos 100g160g77kcal0.2g19.2g0.2g0g
Hunaja 8g27kcal0g6.5g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl21g188kcal0g0g20.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1025kcal15.6g124.2g49.4g23.4g
Valittu annoskoko1250g512kcal7.8g62.1g24.7g11.7g
Annoskoko puolitettuna625g256kcal3.9g31.1g12.4g5.9g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314