Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 453g126kcal10.3g13.1g0.9g10g
Kymppi kevyt piirakkataikina362g870kcal25g138.8g22.8g10.9g
Oltermanni, perinteinen163g587kcal40.8g0g47.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)136g171kcal14.9g0.4g12.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)136g224kcal4.1g5.4g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3957kcal190.2g315.4g207.2g41.8g
Valittu annoskoko1250g1978kcal95.1g157.7g103.6g20.9g
Annoskoko puolitettuna625g989kcal47.6g78.9g51.8g10.5g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729