Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1172g703kcal17.6g152.3g1.2g10.5g
Oliiviöljy 39g345kcal0g0g39.1g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g20g26kcal0.6g4.1g1.2g2.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2181kcal38g319g83.2g26.4g
Valittu annoskoko1250g1091kcal19g159.5g41.6g13.2g
Annoskoko puolitettuna625g545kcal9.5g79.8g20.8g6.6g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454